Sramota!

KRAĐA! SRBIN PREBIO AMERIKANCA, SUDIJE MU UZELE POBEDU: Sabio ga uz ogradu, brutalno udarao, ali je oštećen! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Neverovatna odluka sudija je sprečila Stefana Sekulića da ostvari svoju prvu pobedu u UFC-u.

Izvor: Twitter/UFC Europe

Vratio se Stefan Sekulić u oktagon posle dve godine i pokazao da je borac za UFC, ali su mu nažalost sudije uzele pobedu! 

U meču sa Amerikancem Dvajtom Grantom on je bio jasno bolji borac, ali nije uspeo da nokautira protivnika i sudije su presudile u korist Amerikanca. 

Već u prvoj rundi Sekulić je zamalo pogodio jedan udarac nogom u glavu, ali je ipak Grant prvi uspeo da dođe do ozbiljnog udarca. Ipak do kraja runde je naš borac uspeo da obori Granta na zemlju, ali je runda istekla. 

Nastavio je Sekulić da dominira u drugoj runi, pa iako je Grant ponovo "ispalio" prve udarce ovde smo videli neverovatnu Sekulićevu kombinaciju i Amerikanac je bio uzdrman. Sabio je Granta uz ogradu i naterao ga da se brani i Amerikanac nije imao kuda. 

I u trećoj rundi je nastavio da juriša na protivnika, jedva je ostao Grant na nogamai nekako završio borbu, iako je pao na zemlju u ovoj rundi, ali jednostavno sudije nisu htele da vide pobedu srpskog borca. 

Na kraju su svo troje sudija glasale 29:28 u korist Granta, iako je bilo jasno da je u bar dve runde srpski borac bio bolji. Publika je negodovala zbog odluke, ali to nije ništa promenilo. 

U najvažnijoj borbi na događaju Kamaru Usman je brutalno nokautirao Horhea Masvidala. 

Tagovi