Srećno!

SRPSKA LEPOTICA PESNICAMA OSVAJA RUSIJU: Čekaju je dve bivše UFC zvezde, a pobede posvećuje preminuloj sestri! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Mlada srpska takmičarka boriće se u boksu bez rukavica, u najboljoj organizaciji na svetu.

Izvor: Instagram/screenshot/milijancevic_nadja_13

Velika nada srpskog borilačkog sporta seli se u Rusiju! Nađa Milijančević (20), lepotica i ratnica iz naše zemlje, potpisala je profesionalni ugovor sa prestižnom organizacijom BKFC.

Nađa će se tamo takmičiti u boksu, i to ''golih pesnica'', vrsti sporta koji je u prethodnom periodu promovisala atraktivna Pejdž Vanzant, nekadašnja MMA takmičarka.

Svaki ulazak u ringu za ovu devojku iz Zemuna predstavlja nešto posebno. Ona se bori za sebe, ali i kako bi pobedu posvetila tragično preminuloj sestri. Svaku pobedu u borilačkim sportovima Nađa posvećuje sestri koja je pre pet godina preminula od leukemije.

Nađa je dvostruka evropska i svetska šampionka u kik-boksu za juniore, a sada će pred njom biti veliki izazov u karijeri.

Ona će biti u grupi devojaka koja treba da donese ogromnu popularnost BKFC-u. Ta organizacija nedavno je potpisala ugovor sa bivšom UFC zvezdom Rejčel Ostovič, koja bi trebalo da se bori protiv Pejdž Vanzant na svom debiju. Duel dve lepotice predstavljaće jedan od najatraktivnijih duela u borilačkim sportovima ove godine.

Kako je boks golih pesnica tek u povoju, divizije nisu tačno definisane, pa još ne znamo ko će biti Nađina prva protivnica. Ko god da uđe u ring protiv Srpkinje, imaće težak zadatak da savlada lepoticu i opasnu takmičarku iz Zemuna.