Namirisao titulu!

PROVOKACIJE! SRBIN HOĆE TITULU, SPREMAN JE NA TUČU: MMA legeda se javila, Rakić mu odmah odgovorio!

Autor Nikola Lalović

Jednostavno je, sve je jasno. Aleksandar Rakić želi da postane šampion sveta!

Izvor: Profimedia

MMA je dobila novu veliku zvezda i to je Čeh Jirži Prohazka.

Posle dva spektakularna nokauta u poslednje dve borbe postao je najozbiljniji kandidat za narednog rivala Jana Blahoviča.

Trenutni šampion poluteške kategorije u UFC-u brani svoju titulu proitv Tešeire, a ako pobedi u tom meču pitanje je ko će biti naredni izazivač. Legenda MMA Danijel Kormije je u svojoj analizi favorizovao Čeha. Gledao je njegovu poslednju borbu i bio je oduševljen. 

"Jirži je poseban borac. Bitno je to da nije bio nimalo umoran, što je jako čudno jer je nabio jako visok ritam. Iskreno, kad sam vidio kako Rejes izgleda nakon prve runde, mislio sam kako je samo pitanje vremena kad će ga Jirži dovršiti. Lik je poput lavine i ne vidim šta ga može zaustaviti, stalno ide napred. Morate ga nokautirati, a ne znam ko bi to mogao učiniti, osim možda Jana Blahoviča", rekao je Kormije. 

A onda se javio Aleksandar Rakić! On je trenutno trećerangiran u svojoj diviziji, odmah iza Prohazke, Na tviteru je citirao Kormijeovu izjavu i prokomentarisao:

"Hej, znam ja jednog momka!", aludirajući da želi borbu sa Čehom. 

Za sada postoje najave da bi ta borba mogla da se desi i da bi pobednik dobio meč sa Blahovičem za titulu. Možda je Srbija blizu prvog UFC pojasa?