ZAHUKTAVA SE!

ZVEZDA OPET RAZBILA PARTIZAN - I TO 12 RAZLIKE: Pobeda u derbiju za polufinale, i Radnički hoće TITULU!

Autor Nebojša Marković

Zahuktava se završnica vaterpolo prvenstva Srbije.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda je nanela rezultatsku katastrofu vaterpolistima Partizana u "večitom" derbiju. Aktuelni osvajač Kupa je potpuno razbio crno-bele i plasirao se u polufinale prvenstva Srbije!

CRVENA ZVEZDA - PARTIZAN 14:2 (prvi meč 12:6)
/5:0, 1:0, 4:2, 4:0/

U sredu su igrani revanš mečevi tri od četvrtfinala domaćeg prvenstva, a Zvezda je velikog rivala savladala još ubedljivije nego u prvom susretu i sačuvala perfektan skor u "večitim derbijima" ove sezone.

Da Partizan neće moći da se vrati posle poraza 6:12 u prošle sedmice, postalo je jasno vrlo brzo, jer je Zvezda na poluvremenu imala vođstvo 6:0. Ta prednost je u nastavku samo nastavila da raste, pa je Zvezda prošla u polufinale.

Bazen: “25. maj MGM"

Sudije: Putniković, Raković-Krstonošić.

Isključenja: Crvena zvezda 9, Partizan 13.

CRVENA ZVEZDA: Mišković, Tankosić 1, Vićković 1, Marković, Subotić 2, Milojević 2, Šulc 2, Basara, Rađen, Vukićević 3, Šimicu 1, Radović 1, Aleksić, Smiljević 1. Trener: Filipović.

PARTIZAN: Bulajić, Čubrilo, Barać, Nešić, Gak, Jakšić, Vergara, Rikardo, Rodić 1, Aksentijević 1, Andrin, Mitrović, Bućan. Trener: Korolija.

U četvrtfinalu su završili i Radnički iz Kragujevca, koji je savladao Nais 17:4 (prvi meč 18:6), dok je Šabac ponovo savladao Vojvodinu - posle 14:8, sada je bilo 9:5.

Jedini preostali revanš četvrtfinala je između Novog Beograda i Zemuna, a Novobeograđani imaju prednost 14:2 iz prvog meča.