Ostali sportovi

SRBIJA DOBIJA NOVOG ŠAMPIONA - ZAKAZANO VELIKO FINALE: Neko će prvi put postati prvak - Novi Beograd ili Radnički!

Autor Mladen Šolak

Zakazana je serija za titulu!

Izvor: MN Press

Zakazano je veliko finale srpskog plej-ofa!

Najveći favoriti domaćeg prvenstva, Novi Beograd i Radnički, sastaće se u seriji za titulu u kojoj će igrati na dve pobede.

Beograđani su pod vođstvom Vladimira Vujasinovića čekali rivala nakon što su eliminisali Crvenu zvezdu i dočekali su, jer je Radnički preokrenuo u seriji protiv Šapca!

Svrgnuti šampion pao je u Kragujevcu, gde je Radnički pobedom 14:7 (3:2, 3:2, 4:3, 4:0) ušao u finale. Šapčani su na istom mestu iznenadili u prvoj utakmici i "brejknuli" regionalnog šampiona, ali je Radnički ipak zakazao veliko finale.

Prva finalna utakmica je 26.maja u Kragujevcu, revanš tri dana kasnije u Beogradu i ako bude potrebno treći meč je u Kragujevcu 2. juna.

Bazen SC Park.

Sudije: Putniković i Milović.
Igrač više: Radnički 10 (4), Šabac 13 (2)

Dva igrača više: Radnički 1 (1). Peterci: Radnički 2 (2).

RADNIČKI: Dobožanov, Rašović 5, Stanojević, Janković, Toholj 2, Krug 1, Ukropina 2, Branković 1, Pljevančić, Miličić, Lukić 1, Ganić, Todorovski, Radulović 1. Trener: Stevanović.

ŠABAC: Filipović, Drašković, Marković 1, Repanović, Tkač 1, Ilić, Vučinić 1, Tonković, Janković 1,Vuksanović, Stojanović 3, Velkić, Vukadinović, Ćetković. Trener: Vasović.