Prelepo!

SRBIJA ĆE IZGLEDATI SVETSKI - OVO JE FANTASTIČNO: Predstavljena olimpijska oprema za Tokio! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Srpski takmičari na Olimpijskim igrama će biti fenomenalno obučeni.

Izvor: MNPress

Olimpijski komitet Srbije predstavio je večeras sve garniture koje će naši najbolji sportisti nositi u Tokiju. Na Olimpijskim igrama u Japanu, Srbija će biti obučena u komplete koje je dizajnirao poljski brend 4F, isto kao i pre pet godina.

Malom modnom revijom u bašti Olimpijske kuće u Beogradu predstavljene su garniture, a manekeni i manekenke su bili upravo ljudi koji će se boriti za medalje na najvećoj svetskoj sportskoj manifestaciji!

Novu opremu su ''prošetali'' Jovana Arsić, Martin Mačković, Miloš Vasić (veslanje), Milena Rašić, Bjanka Buša (odbojka), Sanja Vukašinović, Milutin Stefanović (streljaštvo), Čaba Silađi (plivanje), Anja Obradović (džudo) i Nikola Jakšić (vaterpolo).

Kolekcija je bazirana na nacionalnim motivima Srbije, sadrži boje sa zastave a tu su i detalji koji obeležavaju domaćina Olimpijskih igara, Japan. Modna kolekcija poljskog proizvođača prati najnovije modne trendove i spaja današnje tehnologije i tradiciju.

Olimpijske igre u Tokiju održavaju se od 23. jula do 8. avgusta, a Srbija će pokušati da nadmaši učinak iz Rio de Žaneira. Tada su naši najbolji sportisti bili veoma uspešni i osvoji su čak osam medalja!