Ozbiljan posao!

NAJBOLJI IGRAČ EVROPE I DVA LEGENDARNA GOLMANA: Drim-tim sa Novog Beograda, biće to strašna ekipa!

Autor Dušan Ninković

Stvara se čudo na Novom Beogradu.

Izvor: MN Press

Vaterpolo klub Novi Beograd se uopšte ne šali, a legendarni Vladimir Vujasinović će naredne sezone imati cilj da osvoji Evropu. Treneru novobeogradskog tima stiglo je najveće moguće pojačanje - srpski vaterpolista Dušan Mandić, a u klubu ima i drugih promena.

Tako su funkcije dobile dve legende srpskog sporta, golmani Denis Šefik i Slobodan Soro, koji će se u narednim sezonama pitati oko funkcionisanja kluba, posebno u sportskom sektoru!

Na konferneciji za novinare u Beogradu govorio je Dušan Mandić, jedan od najboljih svetskih vaterpolista u ovom trenutku i najnovije pojačanje kluba.

''Drago mi je što se vraćam u Beograd. Videli ste na završnom turniru Lige šampiona da mi je bazen '11. april' izuzetno prijao. Mislim da je od nemerljive važnosti za srpski sport, posebno vaterpolo, ono što je VK Novi Beograd uradio prošle sezone. Verujem da će to popularizovati naš sport'', rekao je Dušan Mandić, MVP završnog turnira Lige šampiona.

Novobeograđani su angažovali i dva legendarna srpska golmana, ali ne da bi u bazenu branili gol srpskog vicešampiona.

Denis Šefik je novi član uprave kluba zadužen za sportska pitanja, dok je Slobodan Soro na poziciji sportskog menadžera. Soro je prekinuo karijeru dugu 31 godinu kako bi preuzeo funkciju u vaterpolo klubu Novi Beograd.

Podsećamo, tim sa bazena ''11. april'' će naredne godine igrati grupnu fazu Lige šampiona i u tom takmičenju imati ambicije da pokori čitav kontinent!