Loše, loše!

''SRBIJA JE OSTALA BEZ DVE MEDALJE!'' OGLASIO SE PREDSEDNIK OKS: Sonja ima blage simptome, Miloš ne učestvuje?!

Autor Dušan Ninković

Bračni par Vasić ima problema sa korona virusom, a trenutno su oboje pozitivni.

Izvor: MN Press

Miloš Vasić je u karantinu u Japanu, a pozitivna je i njegova supruga, najbolja srpska košarkašica Sonja. Loše vesti za olimpijski tim Srbije, a Božidar Maljković smatra da veslač neće moći ni da učestvuje u Tokiju.

Predsednik Olimpijskog komiteta oglasio se o aktuelnim dešavanjima, potvrdio pozitivne testove i zabrinuo navijače u Srbiji.

Nekadašnji košarkaški trener ističe da smo možda ''u roku od 48 sati izgubili dve olimpijske medalje''. Po njegovim rečima, Miloš verovatno neće moći da se takmiči, dok su kod Sonje simptomi blaži i mogla bi da zaigra na Olimpijskim igrama.

''Svakodnevno sa našom ambasadom radimo na tome da ga povučemo u Srbiju i ne znam šta će biti od toga. Ne bih da prejudiciram, ali mislim da neće moći. Moraće neko da ga zameni'', rekao je Maljković.

Vasić vesla u tandemu sa Mačkovićem, a njih dvojica su ove godine pobedili na najvažnijoj trci, osvojivši zlato na Svetskom kupu u Lucernu.

Ukoliko ni Sonja ni Miloš ne budu mogli da nastupe u Tokiju, Srbija će imati male šanse da stigne do medalja u veslanju i ženskoj košarci, što će uticati na planove koje je otkrio ministar Udovičić. Nekadašnji vaterpolista najavio je čak dvocifren broj medalja!