TUGA!

HOROR! POZNATI SPORTISTI IZGORELI U PORŠEU: Strašna smrt zbog koje plače Rusija, ljubavni par JEZIVO poginuo! (VIDEO)

Autor Nebojša Marković

Bili su uspešni u automobilizmu, a na kraju ih je automobil skupo koštao...

Izvor: Instagram/Kurenbin/igushinat12/newsrussia_27/Printscreen

Jeziva tragedija dogodila se u nedelju uveče u Rusiji!

Strašna saobraćajna nesreća odnela je dva života, a u njoj su poginuli poznati ruski sportisti Ivan Kurenbin i Tatjana Igušina!

Ruski mediji već uveliko javljaju da su Kurenbin i Igušina, inače ljubavni par, živote izgubili kada je njihov automobil marke Porše potpuno izgoreo!

Kurenbin (36), inače uspešan automobilista, i Igušina (31), svetska rekorderka u motociklizmu, vozili se u Poršeu Karera 911 i to neprilagođenom brzinom. Izgubili su kontrolu nad vozilom i potom udarili u stub pored puta.

Izveštaj policije ne navodi ko je od njih dvoje bio vozač, ali se navodi da je vozač stisnuo papučicu za gas do kraja i da se potom dogodilo nešto zbog čega automobil nisu uspeli da zaustave.

Posle udara, automobil se zapalio, a Kurenbin i Igušina nisu uspeli da se izvuku iz vozila, te su doživeli surovu smrt. Vozilo je potpuno izgorelo, a nakon DNK analize će se znati ko je upravljao vozilom, imajući u vidu da su tela potpuno ugljenisana.

Pogledajte fotografije i video snimke sa lica mesta:

Kurenbin je bio odličan automobilista, dok je Igušina bila rekorderka u putovanju motociklom oko sveta, prešavši jednom prilikom 25.000 kilometara za 18 dana.

Tagovi