Skandal!

SNIMAK SA LICA MESTA! OVO NISTE VIDELI: Maks udara u ogradu, a na tribinama ODVRATNA scena! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Engleski navijači nisu baš omiljeni u svetu, a ovo neće popraviti sliku o njima. Neki su slavili dok je vozač konkurentskog tima izgubio kontrolu nad bolidom!

Izvor: Twitter/Printscreen/@Jamesr02_

Trka za Veliku nagradu Velike Britanije donela je dramatičnu scenu već u uvodnoj fazi, pošto smo videli težak udes. Luis Hamilton je prednjim krajem bolida zakačio zadnji desni točak Maksa Ferstapena, a lider šampionata završio je van staze.

Na sreću, mladi Holanđanin je napustio vozilo samostalno, ali za njega je trka završena, što je išlo u korist Luisa Hamiltona i britanskih navijača koji su, vidi se iz drugog ugla, podigli ruke u vis dok je bolid udarao u ogradu!

Kao da slave ovaj trkački incident tokom kog je kasnije kažnjeni Luis Hamilton izbacio iz trke svog najvećeg rivala u borbi za titulu. Aktuelni svetski šampion doživeo je nekoliko bolnih poraza prethodnih nedelja, pa sada ima veliki zaostatak u borbi za titulu ove sezone.

Navijači na Silverstonu su prepoznali da im je potrebno ''izletanje'' mladog Ferstapena, kako bi njihov ljubimac imao veće šanse za pobedu.

Ako su stvarno proslavljali eliminaciju Maksa Ferstapena, ovo je jedna od skandaloznijih stvari koje smo videli u svetu sporta ove godine. Mada, vidi se i jedan navijač koji spušta ruke kada shvati da vozač Red Bula može ozbiljinije da se povredi u tom trenutku.

Pogledajte tu scenu: