HIT!

KAD SAM TO REKAO NOVAKU - NIJE MOGAO DA VERUJE! Đoković se šalio sa Mikecom: Čekaj, gde ćeš, hajde da se družimo malo!

Autor Milutin Vujičić

Novak Đoković je bodrio Damira Mikeca pred polazak u streljanu, ali je i dalje iznenađen zbog termina u kom se takmičio.

Srpski strelac Damir Mikec doneo je našoj zemlji prvu medalju na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Tokiju pošto je "upucao" srebrnu medalju u disciplini vazdušni pištolj 10 metara, a to je obradovalo sve naše sportiste, posebno Novaka Đokovića.

Informaciju o medalji saznao je posle pobede u prvom kolu nad Ugom Dalijenom. Odmah je Nole razvukao osmeh od uha do uha i čestitao je srpskom strelcu uz podsećanje da su se svi šalili sa njim jer je morao da ustaje vrlo rano kako bi išao na treninge i nije mogao da se druži, a sada je i Mikec govorio o atmosferi u srpskom delu Olimpijskog sela.

"Čuo sam ga sa terase, on je odlazio u hotel gde sam mu ja zviždao i onda mi je on rekao, srećno sutra brate. Tako da mi je to dalo vetar u leđa", rekao je Mikec o Đokoviću za nova.rs.

"Kada je Nole stigao, svi smo hteli da ga pozdravimo i da se ispričamo. Mi smo saborci još od Pekinga. Pričali smo o svemu i svačemu i onda sam mu ja rekao da moram da idem. I on mi kaže, pa gde ćeš, čekaj malo da se družimo ispred zgrade svi zajedno. Ja mu kažem, moram imam autobus u 15 do 6 ujutru da idem na trening. Nije mogao da veruje da tako rano moram da odem".

"Sutradan kad smo se sreli, kaže on meni, znaš da sam tri puta mislio na tebe, kako si ustao tako rano", nasmejao se Damir Mikec.

Mikec je osvajanjem olimpijske medalje kompletirao sve u karijeri, a ostaje mu još i takmičenje u "miksu" sa Zoranom Arunović gde se nadamo još jednoj medalji.