Biće, biće!

SRPKINJE PESMOM NAJAVILE ZLATO! Odbojkašice krenule po medalju - uz poznati narodnjak i Marš na Drinu! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije favorit je za medalju na Olimpijskim igrama.

Odbojkašice Srbije trijumfom su najavile pohod na olimpijsko zlato. Savladana je Dominikanska republika, a i pre samog meča je srpska reprezentacija najavila po šta je došla u Tokio.

Aktuelne svetske šampionke mogle su da biraju uz koju pesmu će se zagrevati za prvi meč na turniru i izabrale su jedan narodnjak. Numera Milice Todorović ''Ti moje zlato'' orila se halom u Tokiju pre nego što je meč počeo.

Pesma je duel popularne pevačice i MC Yanka, a nastala je još pre šest godina. Ovaj susret srpske reprezentacije obeležio je i Marš na Drinu, koji se takođe čuo u hali.

Odbojkašice su je iskoristile da pošalju jasnu poruku, pošto ovog generaciji nedostaje samo najsjajnije odličje sa Olimpijskih igara. Naše devojke su aktuelne svetske šampionke, kao i pobednice na poslednja dva Evropska prvenstva.

Olimpijske igre u Japanu poslednja su prilika za ovu generaciju da se okiti olimpijskim zlatom, pošto će se nekoliko igračica poput Maje Ognjenović i Milene Rašić oprostiti od reprezentativnog dresa na kraju leta.

Pogledajte kako je to izgledalo u Tokiju: