Druže se

LEPA HRVATICA OSVOJILA ZLATO, A NAŠOJ MILICI ''KRALA'' MEDALJU: Pojela sve slatkiše i napravila sjajnu sliku! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Želja joj je bila da i ona ima takvo odličje - i uspela je!

Izvor: MN Press/Instagram/mateajelic

Milica Mandić nas je obradovala u Londonu 2012. godine kada je osvojila prvo zlato na Olimpijskim igrama za Srbiju, a i ove godine ima šansu za zlatnu medalju. Boriće se u finalu i blizu je odličja koje će joj zaokružiti više nego uspešnu karijeru.

Pored toga što je beležila impresivne rezultate, Milica je bila inspiracija devojčicama sa ovih prostora. Tako je Anastasija Zolotić zbog nje počela da trenira, a mlada Hrvatica Matea Jelić ''ukrala'' olimpijsko odličje kako bi se fotografisala sa njim.

O tome godinama nije pričala, da je Milica ''ne bi zadavila'', ali je pre nekoliko meseci na svom Instagram profilu otkrila tajnu. U stanu Milice Mandić pojela je sve slatkiše i dodirnula olimpijsko zlato.

Slično takvo osvojila je juče. Najbolja tekvondo takmičarka iz Hrvatske postala je zlatna na Olimpijskim igrama u Tokiju, gde je u kategoriji do 67 kilograma savladala Britanku Loren Vilijams. Bila je to prva zlatna medalja za Hrvatsku na Igrama u Tokiju i njihova peta tekvodno medalja u istoriji Olimpijskih igara.

Pogledajte fotografije prelepe Hrvatice:

Milica Mandić je pre devet godina u Londonu osvojila olimpijsko zlato, a sa tom medaljom Matea se fotografisala pre nekoliko godina. Sliku je krila, kako srpska takmičarka ne bi saznala da joj je dirala najdragocenije odličje u karijeri.

''Ubiće me Mandić Milica. Mislim da je vreme da priznam (osim što sam ti pojela sve slatkiše u stanu kad te nije bilo) uzela sam i olimpijsko zlato iz vitrine i slikala se. Hahaha, pustila sam da prođe par godina da me ne zadaviš'', napisala je na Instagramu Hrvatica pre nekoliko meseci.