Ostali sportovi

NAJVEĆI ŠOK OLIMPIJSKIH IGARA! Najbolja na svetu se povukla USRED finala - Amerikanka otišla tokom borbe za zlato!

Autor Nikola Lalović

Amerikanci se nadali da će im doneti 7 medalja, a sada su svi u šoku!

Američka gimnastika je prvo doživela šok kada je Rusija američkom timu nanela prvi poraz u deset godina, a sada je tim SAD doživeo najveći mogući peh!

Njihova najbolja gimnastičarka i jedna od zvezda ovih OI Simon Bajls je počela timsko finale u ekipi, startovala je na prvoj vežbi i imala skor od 13.766 na preskoku. Onda su svi ostali u šoku kada se zvanično povukla iz takmičenja! 

Osvajačica četiri zlata i jedne bronze sa prošlih OI se pozdravila sa svojim kolegama iz tima i onda ju je Džordan Čajls zamenila u ekipi! 

 Bajls je u kvalifikacijama pre toga uspela da se plasira u neverovatnih sedam finala, ali na prvom na kome je nastupila se povukla.  Za sada je zvanično objavljeno da ima "medicinski problem". Američki tim je objavio da se trenutno povukla samo iz timskog takmičenja i da nije odlučeno da li će nastupa u ostalih šest finala. 

Njena koleginica iz reprezentacije Ali Rajsman je prva dala izjavu ovom prilikom, a po njenim rečima reklo bi se da je povreda udaljila Bajls sa takmičenja.

"Simon je ljudsko biće, oseća bol kao i svi mi. Kada sam je videla sa lekarom, moje srce je stalo. Zaista sam bila šokirana", rekla je Rajsman.

Pre nastupa u borbama za medalje Bajls se požalila na pritisak koji oseća u Tokiju. 

"Zaista osećam da je teret celog sveta na mojim plećima ponekad. Znam da ponekad izgleda da taj pritisak ne utiče na mene, ali je ponekad zaista teško", napisala je ona posle kvalifikacija.