JASNA PORUKA

SLIKALA SE SA NOVAKOM, PA VELIČALA "OLUJU": Matea se opet oglasila - Hrvatica sam i ne delim ljude!

Autor Nemanja Stanojčić

Matea Jelić je putem društvenih mreža imala poruku posle slike sa Novakom Đokovićem i sporne izjave

Izvor: instagram/screenshot/mateajelic

Jurili su gotovo svi sportisti Novaka Đokovića po Olimpijskom selu.

Tražili su fotografiju sa njim i uspomenu za ceo život. O tome se pričalo još od starta Olimpijskih igara.

Među njima se našla i Matea Jelić. Ona je osvojila zlatnu medalju za Hrvatsku u tekvondou i tako je napravila najveći uspeh u karijeri. Neposredno pre toga se pohvalila slikom sa Noletom, a onda je napravila skandal.

U jednom intervjuu je otkrila da je "Operacija Oluja za nju nešto posebno i da to slavi". Izjava koja je razljutila sve u Srbiji koji pamte leto 1995. godine kada su Srbi trpeli zločine u Hrvatskoj i bili proterivani.

Posle svega što se desilo su joj organizovali doček, veliku feštu i sve, a ona se oglasila na Instagramu zbog svih poruka koje prima na društvenim mrežama.

"Ja sam rođena Hrvatica i uvek ću biti do smrti, time se ponosim. Putujem svetom i ne delim ljude, samo na dobre i loše. Ovi su loši ljudi koji su mi slali preteće poruke, ali se na njih ne obazirem, samo na ljubav koju mi drugi daju", poručila je Matea.

Matea Jelić se oglasila na Instagramu
Izvor: Printscreen/Instagram/mateajelic

Dok je ona proslavljala uspeh Novak je doživeo dva poraza tokom dana. Prvi u singlu od Aleksandera Zvereva (Nemačka), a potom je u miks dublu sa Ninom Stojanović poražen od ruskog tandema Elena Vesnina/Aslan Karacev. U subotu će igrati dva meča za bronzu u te dve konkurencije.