MORAMO BOLJE!

NE PAMTIM KAD SMO PRIMILI OVOLIKO GOLOVA - TO JE ALARM! Savić posle poraza od Hrvata: Na kraju smo branili čast...

Autor Milutin Vujičić

Nije bio zadovoljan Dejan Savić načinom na koji je Srbija odigrala meč sa Hrvatskom na vaterpolo turniru na Olimpijskim igrama.

Vaterpolo reprezentacija Srbije doživela je već drugi poraz na Olimpijskim igrama u Tokiju. Branimo zlatnu medalju iz Rija, međutim pokazali smo dosta problema u igri u mečevima sa Španijom i Hrvatskom...

"Barakude" su čitav meč bile bolje i slavile su 14:12, a selektor Dejan Savić očekivano je bio nezadovoljan.

"Loš početak, pa još gori kraj. Protiv Španije 13, protiv Hrvatske 14, ne sećamo se kad je Srbija poslednji put primila toliko golova. Sigurno da nam je to ozbiljan alarm", zvučao je veoma zabrinut Dejan Savić na kraju utakmice u kojoj je Srbija mogla i da "izbaci" Hrvatsku sa turnira.

Savić je rekao da je ualzak u meč bez koncentracije nedopustiv za reprezentaciju Srbije, dodavši da smo primali lake golove i dopustili im da naprave visoku razliku.

"Jednostavno smo na kraju samo branili čast", dodao je selektor "delfina" posle meča.

Savić je rekao i da "nikoga ne želi da hvali", dodavši da je sada fokus na meč sa Crnom Gorom, mada nama ne znači preterano jer se određuje "samo" koji ćemo biti u grupi - treći ili četvrti. Najvažnije je da se spremimo za četvrtfinale, što je najvažniji meč na turniri za Srbiju.