SVE SE ZNA

UKRAJINAC OTKRIO KAKO JE SEBIĆ OSVOJIO MEDALJU U TOKIJU! Vicešampion sveta o kardinalnoj greški: Krivo je dugme

Autor Nemanja Stanojčić

Sergej Kuliš je u ključnom momentu pogodio tuđu metu i tako "pomogao" Milenku. Pokušao je da pojasni kako se to dogodilo...

Izvor: MN Press

Doneo je Milenko Sebić novu medalju Srbiji. Obradovao je naciju u streljaštvu.

U discipčini 50m malokalibarska puška trostav je stigao do bronze i to na nestvaran način. Sve vreme je bio u zaostatku i onda je u samom finišu uspeo.

Pored sjajnog "pucanja" srpski predstavnik mora da se zahvali i Ukrajincu Sergeju Kulišu koji je napravio kardinalnu grešku i pogodio je tuđu metu! Da se to nije dogodilo Milenko gotovo sigurno ne bi imao medalju oko vrata.

Kako se to dogodilo čoveku koji je vicešampion sveta? Pokušao je da objasni sam..

"Ko puca u guđu metu? Samo čovek kao ja! Dugme na jakni mi se otkopčalo i to me je poremetilo, osetio sam se nelagodno. Vreme mi je iscurelo, morao sam da pucam. Nanišanio sam i nisam ni primetio da je tuđa meta u pitanju", pojasnio je Kuliš.

Potom se požalio i na uslove treniranja u Ukrajini.

"Nemamo pravo strelište i to nam pravi ogromne probleme. Moramo da putujemo u inostranstvu na trening", poručio je Kuliš.

Bilo kako bilo, sreća je sastavni deo sporta, a ovog puta je bila uz Milenka Sebića koji je na ceremoniji imao i jedan potez koji je mnoge rasplakao.