ŠTETA

SRBIN NIJE POMOGAO "DELFINIMA": Bivši selektor mogao da nam "skloni" favorita, u polufinalu nas čeka NOĆNA MORA!

Autor Nebojša Marković

Dejan Udovičić je odlično spremio selekciju SAD, ali protiv trenutno najboljeg tima sveta to nije bilo dovoljno - Španci idu po zlato.

Vaterpolisti Srbije će imati paklen posao u sredu u četvrtfinalu Olimpijskih igara pošto će u najvažnijem meču na turniru morati da savladaju aktuelnog prvaka sveta, selekciju Italije.

A ukoliko ekipa Dejana Savića to ostvari imaće priliku za revanš, pošto "delfine" u polufinalu čekaju Španci, jedna od ekipa koja je u Tokiju već savladala Srbiju!

Nije uspeo Dejan Udovičić da pomogne selekciji koju je nekada vrlo uspešno vodio, pošto je njegova ekipa SAD bila poražena od Španije 12:8.

Španci su nastavili da pokazuju da su najbolja ekipa na svetu u ovom trenutku. U vrlo teškoj grupi su upisali svih pet pobeda, a sada su dodali i šestu u četvrtfinalu.

Imala je Španija problema, dobro ih je čitala selekcija bivšeg selektora Srbije, pošto su držali egal tri četvrtine. Bilo je 6:6 posle prve dve, da bi Španija pred poslednju deonicu imala tek 7:6 u svoju korist.

Ipak, pet golova u poslednjih osam minuta je dovelo Špance u borbu za medalju. Hanes Duabe je dao tri gola, Munariz i Miranda Fernandez su uz Granadosa i Sanahuhu dodali po dva pogotka.

Inače, Španija je u poslednjih pet mečeva sa Srbijom slavila svih pet puta, pa ako savladamo Italiju, jasno je koliko nas težak posao čeka u polufinalu.