Ostali sportovi

EUFORIJA ZA KRAJ: Srbija napada ČETIRI MEDALJE, a OVAJ TIKET ti donosi blizu 40.000 RSD!

Izvor Promo

Preuzmi poklon tiket u Meridianu u vrednosti od 500 RSD, kladi se da Srbija pobeđuje u košarci, odbojci i vaterpolu i da Jovana Preković osvaja zlato - čeka te ukupna kvota 74 i dobitak blizu 40.000 RSD

Izvor: PROMO/Meridian

Zurab Datunašvili je obradovao celu Srbiji, pošto nam je doneo novu šestu medalju na Olimpijskim igrama, ali to nije sve!

Već narednog dana, u ranim jutarnjim časovima čekaju nas nove borbe i nove prilike da se naš olimpijski tim „dokopa“ odličja, a u glavnim ulogama su vaterpolisti, košarkašice i odbojkašice.

Medalje nikome nisu zagarantovane, ali navijamo da ih bude što više, jer kompanija Meridian i ovog puta pomera granice humanosti i za svaku medalju, bilo da je zlatna, srebrna ili bronzana – donira po 100.000 DINARA U HUMANITARNE SVRHE!

Do sada je sakupljeno preko pola miliona, a ako naši sportisti nastave u istom ritmu – donacija će se i te kako povećati!

Granice možete pomeriti i vi i zajedno sa našim sportistima doći do pobedničkog postolja. Kako? Lako!

Odmah pravac meridianbet.rs – jedan klik vas deli od registracije i do sada NEVIĐENOG BONUSA.

Osim što Meridian novim igračima POKLANJA TIKET U VREDNOSTI OD 500 RSD, pošto se registrujete na meridianbet.rs imate mogućnost i da dobijete 200% BONUSA na uplatu depozita. U praksi to izgleda ovako – još 10.000 DINARA BONUSA ZA KLAĐENJE.

Fantastično, zar ne?

Šta je sve potrebno da biste postali deo ove vrhunske promocije – kratko i jasno – samo nalog na sajtu meridianbet.rs!

I zato, ne trošite vreme – kreirajte nalog OVDE i to je sve!

Vratimo se sada sportu.

Košarkašice nisu imale sreće na žrebu, pa će posle velike borbe protiv Kine, morati na selekciju SAD, ali Marinine „lavice“ su do sada mnogo puta pokazale da znaju da iznenade, da znaju da igraju srcem za Srbiju i da pobeda ne sme da izostane kada igraju kao tim!


PROMO KVOTA: SAD – SRBIJA, DVOJKA 9.80


Držimo im palčeve da i ovog puta to urade, te da Sonja Vasić, Ana Dabović i Jelena Bruks zatrpaju koš Amerikanki!

Izvor: Printscreen/RTS

I odbojkašice su heroine Srbije, a posle nešto sporijeg starta na Igrama, konačno su zaigrale u svom prepoznaltjivom stilu i pokazale klasu! Dovoljno da pobede Italiju i da se u polufinalu sastanu sa selekcijom SAD, koja je deklasirala Dominikansku Republiku.


Vaterpolisti, momci koji su nas obradovali bezbroj puta, imali su za rivala u četvrtfinalu aktuelnog svetskog šampiona – Italiju.

Izvor: Profimedia

I uspeli su da prevaziđu i da dođu do polufinala i to na maestralan način, pobedom protiv Italije! A, u polufinalu ih čeka Španija sa kojom smo se već sastali.


Tu utakmicu pametimo po dobru, ali nepisano pravilo da se ista ekipa ne može pobediti dva puta na jednom turniru – ovog puta je na našoj strani!

Svoje takmičenje počeće i karatistkinja Jovana Preković, koja važi za glavnog favorita. To znači da Srbija već sutra može da obezbedi četiri nove medalje, a mi smo tu da našim olimpijcima držimo palčeve!