Sad zlato!

SRBIJA SE NIKAD NE PREDAJE! Strahinja neće da slavi, već gleda u finale: ''Možda smo pokradeni, ali smo uspeli!''

Autor Dušan Ninković

Srpski vaterpolisti će igrati u finalu, nakon teškog meča i pobede protiv Španije.

Izvor: MN Press

Vaterpolo reprezentacija srbije napravila je čudo. Od početka druge četvrtine pa sve do poslednjeg minuta meča naši vaterpolisti nisu imali prednost u polufinalnom susretu protiv Španaca, ali onda...

Proradio je srpski inat, onaj koji je kao ključan faktor meča naveo i strelac najvažnijeg gola Filip Filipović, a Srbija se nestvarnim preokretom (10:9) plasirala u finale gde će braniti olimpijsko zlato!

Jedan od heroja pobede nad Špancima je i Strahinja Rašović, koji je odmah nakon meča istakao kako se Srbija nikada ne predaje!

''Odigrali smo muški, od početka do kraja, sa verom u nas, jer mi smo Srbija i nikada se ne predajemo'', rekao je srpski vaterpolista Strahinja Rašović posle pobede protiv Španije.

Meč je obeležilo nekoliko psornih detalja poput priznatog gola za Španiju za koji nismo sigurni da je regularan, ali srpski vaterpolisti ne žele da se osvrću na to.

''Da ne računamo spoljne faktore, da li smo možda u nekim situacijama pokradeni, ali verovali smo u nas, vraćali se iz minusa, bez pola tima, isključenih igraca, bez izmena na kraju i uspeli smo", izjavio je Rašović.

Tim će biti spreman za finale, iako je današnji meč potrošio mnogo snage našeg nacionalnog tima.

''Veoma sam ponosan, ali ovaj meč ćemo zaboraviti i okrećemo se finalu. Idemo na sledeći korak, nemamo vremena za slavlje već da se pripremimo za ono poslednje", poručio je Rašović.

(MONDO/Tanjug)