LUDA POBEDA!

HIT! VATERPOLISTIMA BESPLATNO PIĆE U KAFANI DO KRAJA ŽIVOTA: Oduševili su naciju, pa dobili poziv iz Banjaluke!

Autor Nebojša Marković

Ova pobeda na Olimpijskim igrama je svima mnogo značila!

Vaterpolisti Srbije jednostavno nikako ne umeju da razočaraju! Ponovo su stigli do finala Olimpijskih igara, gde će braniti zlato osvojeno pre pet godina u Rio de Žaneiru.

A posle velikog uspeha selekcije Dejana Saviča i neverovatnog preokreta protiv Španije u polufinalu, jedan kafić rešio je da vaterpoliste nagradi besplatnim pićem do kraja života!

Sjajan gest stiže iz Republike Srpske. Vaterpolisti Srbije uspeli su da slave 10:9 u dramatičnoj završnici i eliminišu Špance iz trke za zlato, a taj sjajan rezultat odjeknuo je i sa one strane Drine.

Jedan kafić u Banjaluci rešio je da to proslavi kako dolikuje - pozivom svim vaterpolistima da tamo mogu da doživotno piju potpuno besplatno!

"Svim vaterpolistima besplatno piće u kafani do kraja života", stoji u naslovu priče banjalučkog "ATV", a stigli su i detalji kako je došlo do toga da vlasnici pomenutog lokala naprave ovakav potez.

"Vaterpolisti Srbije su ponovo pokazali kako se igra za svoju zemlju, kako se brani čast srpskog naroda i kako se do poslednjeg trenutka gine za Srbiju", počeo je Duško Vučenović, vlasnik kafića "Čađave dvocijevke".

"Godinama su najveći ponos našeg sporta i toliko puta su nas učinili srećnim da je ovo najmanje što možemo da učinimo. Nama bi bila neizmerna čast da bar neko od njih jednog dana navrati u našu kafanu, a ovom prilikom ih pozivamo sve, i vaterpoliste, i kompletan stručni štab, da nakon Tokija dođu da slavimo do zore. Neka znaju da su Banjaluka i Republika Srpska svim srcem uz njih", rekao je Vučenović.

Evo kako je izgledala pobeda Srbije: