Atraktivno!

SEKSI BOKSERKA NE ODUSTAJE: Ponovo je u donjem vešu pred važnu borbu - šokirala čak i vlasnika organizacije! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Atraktivna Ebani Bridžis imaće priliku da popravi utisak sa prvog boks meča u karijeri.

Izvor: Twitter/Matchroomboxing/pritnscreen/Instagram/ebanie_bridges

Kada se pre nekoliko meseci Ebani Bridžs skinula u izazovan donji veš i tako došla na merenje pred boks meč, ceo svet je saznao za profesorku matematike koja mašta o karijeri u plemenitoj veštini. Taj nastup nije prošao sjajno, ali Ebani nije odustala.

Ponovo će u ring, imaće priliku da popravi utisak, a na merenju pred narednu borbu nije trebalo popravljati ništa. Ipak, odlučila je da se ponovo pojavi u izazovnom donjem vešu, kao i prvi put!

Kada je stekla svetsku popularnost Bridžis je otkrila da je u doba korone jedno vreme živela od prodaje nošenih gaćica i čarapa, ali izgleda da je boks posao kojim želi da se dugoročno bavi.

Ovako izgleda atraktivna bokserka:

U svom prvom meču ubedljivo je poražena od Šenon Kortenej koja joj je promenila lični opis, a novu šansu u ringu dobija protiv Bek Konoli. Taj meč će, još neko vreme, biti u drugom planu...

Za sada se najviše priča o donjem vešu sa leopard printom u kom se Ebani pojavila na merenju, ali i oreakciji vlasnika organizacije pod čijim okriljem se bori. Edi Hern je gledao u pod i u plafon, samo da neko ne bi uhvatio kako odmerava atraktivnu bokserku.

Pogledjate kako se Ebani pojavila na merenju:

Tagovi