Šta?

NOVA NFL ZVEZDA MUVA BLIZNAKINJE: Amerika šokirana njegovom porukom - na TikToku organizuje ''trojku''! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Mladi sportista skrenuo pažnju na sebe pre nego što je zaigrao u NFL ligi.

Izvor: Instagram/_micahparsons11/ciaronnn_w/cian___w

Mladi Mika Parsons (22) tek je izabran na NFL draftu kao 12. pik i još nije debitovao u NFL ligi, a već je na naslovnim stranama u SAD. Od njega se očekuje mnogo jer su mu rezultati na testiranjima impresivni, ali je pažnju privukao i van terena.

Ova velika nada Teksašana u najjačoj ligi američkog fudbala na svetu istovremeno muva poznate bliznakinje sa TikToka. Zapravo, ostavlja im komentare kako bi mogao da izdrži seks sa njih dve.

Poznate tiktokerke Sian i Siaron Vilijams su u jednom videu pričale o pitanjima koje im često postavljaju ljudi kada saznaju da su bliznakinje. Tu je bilo govora i o tome da li dele muškarce, pošto su inače isticale da sve rade zajedno, a Mika se uključio u priču.

Prepun samopouzdanja, mladi lajnbeker je napisao ''mogao bih da se pobrinem za obe'', aludirajući na ''trojku'' sa bliznakinjama.

Ubrzo su stigla izvinjenja i objašnjenja da mu je profil na ovoj društvenoj mreži hakovan, ali šta se jednom pojavi na internetu, teško je skinuti... Tako će Parsonsa pre NFL debija ljubitelji američkog fudbala zapamtiti po komentaru koji je ostavio sestrama.

Pogledajte kako izgleda Sian:

I kako izgleda njena sestra bliznakinja Siaron:

Atraktivne Amerikanke zajedno snimaju klipove za Tiktok, a na toj društvenoj mreži prati ih preko 600 hiljada ljudi. Iako Parsons još nije svetski poznata zvezda i to tek treba da postane dobrim igrama u NFL ligi, jedna njegova poruka dodatno je uvećala bazu fanova devojkama kojima je ostavio komentar.

Tagovi