Ostali sportovi

ZVEZDA POSLE DVE DECENIJE IMA NOVOG PREDSEDNIKA: "Da bude kao osamdesetih i da budemo u evropskom vrhu"

Autor Mladen Šolak

Bokserski klub Crvena zvezda ima novo rukovodstvo

Izvor: MN Press

Bokserski klub Crvena zvezda održao je redovnu skupštinu i izabrao novog predsednika Vladana Miketića, koji će obavljati dužnost u narednom periodu.

Doskorašnji predsenik Zoran Manojlović je naglasio da klub ostaje u dobrim rukama, kao i da će se klub domoći još većih uspeha.

"Posle dvadeset uspešnih godina prepuštamo klub mlađim članovima. Bokserski klub Crvena zvezda ostaje dobrim rukama, a želim svu sreću u radu budućoj upravi. Verujem da je Vladan Miketić pravi izbor da se vrati stara slava našem bokserskom klubu", rekao je Manojlović.

Manojlović je posle 20 godina uspešnog vođenja kluba prepustio funkciju članu kluba, kao i sekretaru stručnog tima Vladanu Miketiću, a novi predsednik crveno-belog bokserskog kluba nije mogao da sakrije zadovoljstvo.

"Velika mi je čast što sam izabran na ovu funkciju. Zahvalio bih se dosadašnjem predsedniku Zoranu Manojloviću na svemu što je uradio za klub do sada, kao i za svu pomoć pri preuzimanju kluba. Daću sve od sebe u ovom izazovu jer Crvena zvezda je veliko, slavno ime i zaslužuje da bude na samom vrhu u evropskom boksu. Ovo je sigurno najveći izazov u mojoj karijeri, ali verujem da možemo da vratimo Zvezdu u slavna vremena osamdesetih i privučemo što više mladih boksera", rekao je Miketić.

(Agencije/Mondo)

Tagovi