NEZAINTERESOVANA

OVO JE BILO BAŠ NEPRIJATNO! Pobedio bivšu devojku na turniru, a njena reakcija posle 1 poteza je obišla svet (VIDEO)

Autor Nemanja Stanojčić

Mark Alen je uspeo da savlada Rijen Evans sa kojom ima ćerku, a da odnosi između njih nisu najbolji govore i sama dešavanja

Izvor: Printscreen/Eurosport

Snuker je jedan od sportova koji je poznat po fer-pleju i džentlmenskom ponašanju.

Ponekad je nemoguće izbeći neprijatnosti. Dokaz za to viđen je na jednom od najpoznatijih turnira odigranom u Velikoj Britaniji.

Mark Alen je savladao Rijen Evans sa 3:2 iako je Rijen mogla da dobije meč sa 3:1. Pred start odlučujućeg, petog, frejma je Mark ustao i pružio joj ruku kao znak poštovanja, ona je na to reagovala veoma hladno, odbila je da uzvrati i fokusirala se na sam frejm koji je izgubila.

Ipak, priča ima pozadinu i razlog ovakvih reakcija. Naime, do 2008. godine su njih dvoje bili u vezi. Živeli su zajedno u vanbračnoj zajednici i imaju ćerku. Trenutno traje sudska bitka između njih dvoje za starateljstvo devojčice.

"Zaista je bilo užasno. Ne želim ovo ponovo da radim. Trudili smo se da ostanemo profesionalci koliko god je to bilo moguće. Rekao bih da sam se dobro držao", kazao je Mark Alen posle trijumfa.

Rijen Evans je najbolja igračica snukera i 12. puta je osvajala svetske šampionate, upravo zato je dobila priliku da se takmiči na muškim turnirima.

Tagovi