ALAL VERA!

PORODILA SE PRE 6 MESECI I VEĆ IGRA - ZBOG SRBIJE! Mama Stefana je ŽENA ZMAJ: Umalo mi suze nisu krenule...

Autor Milutin Vujičić

Malo je takvih sportista kao što su Stefana...

Izvor: MN Press

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije pobedom nad Bosnom i Hercegovinom (3:0) "otvorila" je Evropsko prvenstvo, koje se između ostalog igra i u našoj zemlji, čime je potvrđeno da smo među favoritima za zlato.

Srbija nakon bronze na Olimpijskim igrama i velikog emotivnog i fizičkog pražnjenja juri treću uzastopnu evropsku titulu, a kako i da naše odbojkašice ne budu na vrhu kada se prema reprezentaciji odnose s poštovanjem i divljenjem? To najbolje govori primer Stefane Veljković koja je uz tim samo šest meseci posle porođaja!

Zvuči zaista neverovatno, ali se mlada mama Stefana već priključila treninzima i stavila na raspolaganje selektoru Zoranu Terziću koji ju je pozvao u tim, a ona je već protiv BiH pokazala koliko nam znači.

Nije je bilo u Tokiju, iz apsolutno opravdanih razloga, ali sada igra za treću zlatnu evropsku medalju oko vrata.

"Dobro sam, hvala Bogu. Umalo mi suze nisu krenule kada sam ušla na teren... Verujem da će sve da bude još bolje, uz još malo vremena, prosto dok se sve namesti kako bi trebalo. A do kraja samog Evropskog prvenstva očekujem sve najlepše", poručila je nasmejana Stefana posle meča.

31-godišnja odbojkašica iz Jagodine je u braku sa Srećkom Lisincem, reprezentativcem Srbije takođe u odbojci, a najverovatnije će joj učešće na Evropskom prvenstvu biti i oproštaj od ovog sporta.

Podsetimo da je i Jelena Bruks igrala za košarkašku reprezentaciju Srbije odmah posle porođaja...

Kapa dole!