BRAVO!

SRPSKA ATLETIKA IMA SVETLU BUDUĆNOST: Kćerka čuvenog Topića u finalu, možemo do TRI medalje!

Autor Milutin Vujičić

Prvo nas je obradovala Adriana, a sada verujemo Angelinu i Zoranu.

Izvor: instagram/dragutintopic/screenshot

Svetsko prvenstvo u atletici za juniore donelo nam je samo lepe vesti - budućnost "kraljice sportova" u Srbiji je blistava, stižu nove i mlade snage za koje ćemo navijati godinama!

Prvo nas je obradovala Adriana Vilagoš koja je u Najrobiju osvojila zlatnu medalju u bacanju koplja, a Srbija će imati priliku da sa Svetskog prvenstva juniora u atletici ponese još dva odličja. U konkurenciji za medalje su još dve srpske takmičarke i to u skoku uvis.

U pitanju su Zorana Rokavec i Angelina Topić koje su ušle u finale pošto su preskočile neophodnih 178 centimetara, pa će se u nedelju boriti za medalje - s tim da treba istaći da je konkurencija veoma jaka.

Ako vam je nešto "zazvonilo" kada ste pročitali prezime Topić, u pravu ste, Angelina je kćerka legendarnog Dragutina.

Angelina se u januaru 2021. godine nalazila na prvom mestu svetske rang-liste mlađih juniorki, dok je Zorana bila treća. Topićeva kćerka je ostvarila preskočenih 185 centimetara, što govori da u finalu ima još kapaciteta da napreduje i nadamo se da će uz očeve savete uspeti da se nađe na postolju.

"Finale Svetskog prvenstva! Potvrdila si klasu kojoj pripadaš! Bravo i za Zoku i mog druga Radoju. U nedelju je finale, Angelina i Zorana će predstavljati svoju Srbiju u najlepšem svetlu!", napisao je Dragutin Topić na Instagramu.

Adriana, Ivana, Zorana, Angelina... Budućnost je baš lepa!