Kraljice

NEPOBEDIVE SRPKINJE BEZ IZGUBLJENOG SETA U ČETIRI UTAKMICE! Tijana je zver, ali dobili smo još jednu junakinju!

Autor Tamara Ranković

Srpkinje bez izgubljenog seta i posle četvrtog meča!

Izvor: MN Press

Srpske odbojkašice savladale su Azerbejdžan u 4. kolu Evropskog prvenstva rezulatom 3:0 (25:17,25:20,25:19)

Srpkinje do sada imaju tri pobede i nijedan izgubljeni set, dok Azerbedjažnke u sva tri meča nisu uspele da se upišu na semafor kada su u pitanju setovi.

Naše devojke sigurno su zakoračile u prvu deonicu igre, bez pritiska, ali sa uvek spremnom Tijanom Bošković koja je od starta krenula da dominira na terenu i beleži poene.

Iako su na nekoliko trenutaka rivalke pokušale da zaprete, na sredini seta pri rezultatu 16:15, naše devojke su se rezultatski "odlepile" i upisale 1:0 posle ubedljivog rezultata 25:17.

Tokom drugog seta delovalo je opasnije, ali reprezentacija Srbije ima pravu heroinu- Tijanu Bošković! Azerbejdžanke su povele, u jednom trenutku je bilo 14:11, ali kada je Tijana krenula u napad naše devojke su je odlično ispratile i rezultat je bio preokrenut.

U završnicu seta su ušle sigurnije i tako došle do 2:0 rezulatom 25:20.

U trećem setu Srbija je mogla da upozna i novu junakinju! Igrale su sve devojke sjajno, ali fantastično je vezala poene Katarina Lazović. Sa širokim osmehom završavala je poene, a na njene servise ostatak tima rešetao je protivnice.

Niz pobeda je nastavljen rezultatom 25:19.

Naredne protivnice ujedno i poslednje u grupnoj fazi biće Ruskinje. Na mečiu sa Azerbejdžanom nije bilo kapitena i prvog tehničara Maje Ognjenović jer je selektor Zoran Terzić odlučio da naša dama odmara do sledećeg meča.

Utakmica sa Rusijom igra se u sredu od 20 časova.