Carice

TIJANA SE ZBUNILA - NISAM ZNALA DA SMO PRVI PUT POBEDILE RUSIJU! Najbolja Srpkinja oduševljena kada je čula za podvig

Autor Tamara Ranković

Tijana Bošković sa osmehom na licu komentarisala je pobedu protiv Rusije, ali i iznanedila time što nije znala da je to prvi trijumf naše selekcije protiv te zemlje.

Izvor: MN Press

Naše devojke upisale su još jednu ovoga puta istoriju pobedu na Evropskom prvenstvu.

Srpske odbojkašice slavile su protiv Rusije posle velike borbe i drame u pet setova (25:22,25:19,16:25,24:26,15:10).

Naše devojke plasirale su se u osminu finala, ali voaj trijumf još je važniji zbog činjenice da je to prva pobeda Srpkinja protiv Rusije na Evropskim prvenstvima, a naša najbolja odbojkašica Tijana Bošković nije znala za tu informaciju.

"Nisam znala za tu informaciju da smo prvi put pobedile Rusiju na EP tako da ova pobeda ima još veći značaj", istakla je Tijana.

"Što se tiče utakmice nije bila na najvišem nivou kvaliteta, ali nama je bitno da smo imale tu jednu malo težu utakmicu", objasnila je jedna od najboljih odbojkašica sveta koja je protiv Ruskinja imala čak 31 poen.

Sjajna je na utakmici bila i Bojana Milenković koja je objanisla da ona i devojke nisu ni mislile da će biti jednostavno.

"Sigurno da nismo očekivali laku utakmicu danas iako je Rusija u podmlaĐenom sastavu. Posle drugog seta smo se opustile i to je donelo pet setova, ali smogle smo snage i donele još jednu pobedu", rekla je Bojana.

Posle pobede sa osmehom se javila i Milena Rašić.

"Utisci su pre svega nadam se da je publika uživala u utakmici. igrale smo malo duže nego što smo očekivali", istakla je srpka reprezentativka.

Odbojkašice Srbije u meču osmine finala igraju protiv četvrtoplasirane ekipe grupe C.