Igraju večeras!

LEPA KLARA JE VELIKA NADA HRVATSKE U BEOGRADU: Imaju težak posao, ali maštaju o meču sa Srbijom! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Lepa odbojkašica je jedan od glavnih aduta Hrvatske na Evropskom prvenstvu.

Izvor: Profimedia/Instagram/Screenshot/klarap4

Reprezentacija Hrvatske napravila je odličan rezultat u grupnoj fazi Evropskog prvenstva za odbojkašice, a nakon drugog mesta u Zadru preselile su se u Beograd, gde se vode borbe u nokaut fazu. Hrvatice će večeras igrati protiv Francuske, a maštaće o meču protiv Srbije, aktuelnog evropskog šampiona i tima koji bi preko Mađarske mogao među osam najboljih na kontinentu.

Jedna od najbitnijih igračica hrvatske reprezentacije biće lepa Klara Perić, devojka koju mnogi smatraju najlepšom osbojkašicom sveta. Konkurenciju ima u saigračici Nikolini Božičević, našoj Katarini Lazović, Ruskinji Nataliji Gončarovoj...

Klara (23) je trenutno tehničar ekipe HOSK iz Zagreba, a prethodnih godina gradila je i međunarodnu karijeru. Igrala je u Italiji i Španiji pre nego što se vratila u matični klub, u kom je povratila reprezentativnu formu.

Ovog leta igra dobro i diriguje igrom hrvatskog tima, ali mnogo pažnje privlači i van terena.

Pogledajte fotografije lepe Klare:

Hrvatska odbojkašica izuzetno je popularna na Instagramu. Na toj društvenoj mreži ima čak 449 hiljada pratilaca, iako na tu društvenu mrežu ne plasira provokativan sadržaj.