Tako je!

ODBOJKAŠICE NAPADAJU ZLATO, SELEKTOR IMA DIRLJIVU PORUKU: Postoji nešto važnije od rezultata!

Autor Dušan Ninković

Dugogodišnji selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije rekao devojkama šta se od njih očekuje!

Izvor: Twitter/OSSrbije/printscreen

Odbojkašice Srbije su u teškom polufinalnom meču savladale Tursku i stigle do šanse da po treći put uzastopno osvoje Evropu. Večeras ćemo navijati za našu odbojkašku reprezentaciju, a selektor Zoran Terzić koji već dve decenije obavlja taj posao zna šta je najbitnije u finalnom meču.

U njegovoj izjavi koju su odslušale i devojke za koje se nadamo da će nas obradovati još jednom zlatnom medaljom ističe se da je bitnije da uživaju na terenu i da budu vesele nego kakav će rezultat meča biti!

Iako je tokom turnira nekoliko puta bio ljut na slabija izdanja našeg tima, Terzić sada zvuči smireno i staloženo, ulivajući devojkama dodatno samopouzdanje pred ključni meč.

U snimku koji je na Tviteru podelio Odbojkašiki savez Srbije vidi se Terzićeva poruka odbojkašicama.

''Ja se iskreno nadam da mogu devojke da odigraju jednu utakmicu za svoju dušu. Ništa drugo! Da ne brinu o tome da li će im neko reći nešto loše posle utakmice ako izgube. Samo da odigraju za svoju dušu, da budu vesele i raspoložene pre, za vreme i posle utakmice kako god se ona završila'', rekao je selektor Zoran Terzić.

Reprezentacija Srbije imaće priliku da u Beogradskoj areni stigne do treće uzastopne titule namenjene šampionu Evrope. U poslednjoj utakmici turnira protivnik će biti Italija, a susret počinje u 20:00.