Prštalo!

SRPKINJA NAPRAVILA HAOS NA MERENJU! Bokserka nasrnula na protivnicu pred borbu za evropsku titulu! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Počele su veoma oštro, a ulog u njihovom okršaju biće pojas namenjen najboljoj na kontinentu.

Izvor: YouTube/Printscreen/ Mega Promotion System

Jedna od najpoznatijih srpskih bokserki Jelena Janićijević takmičiće se za pojas namenjen šampionki Evrope, a na merenju pred borbu napravila je haos. Ona će se boriti protiv Aleksandre Sidorenko, sa kojom je inače u dobrim odnosima, pa su njih dve iskoristile priliku da naprave spektakl i pre borbe.

Na iznenađenje prisutnih, počele su da odmeravaju snage, ušle su u klinč, a uskoro su morali da reaguju i muškarci koji su bili u blizini. Delovalo je da će se dve bokserke ozbiljno potući i pre samog meča.

Ali, sve je bila samo predstava...

Njih dve su odlučile da se našale sa organizatorima i ceo performans odradile kao da će do sukoba doći odmah na merenju. Kada je stigla reakcija, a članovi oba tima počeli da ih razdvajaju, obe su se nasmejale!

Pogledajte kako je to izgledalo:

Merenje je prošlo u dobroj atmosferi, a devojkama koje će se boriti za pojas bilo je izuzetno zabavno.

Usledili su zagrljaji, kao i objašnjenja organizatorima da za sada nema zle krvi između njih dve. U krajnjem slučaju, nisu uradile ništa što nismo videli do sada Ovakve situacije česte su u borilačkim sportovima, pre nekoliko dana su to priredili Alvarez i Plant, Konor Mekgregor je majstor za slične stvari i na crvenom tepihu, a i Vaso Bakočević voli da napravi spektakl.

Inače, Aleksandra Sidorenko je nepobediva šampionka koja ima devet profesionalnih borbi u karijeri. Poseduje ukrajinsko i poljsko državljanstvo, do sada se uvek borila pred svojom publikom, a ovog puta će joj protivnica u gradiću Oborniki blizu Poznanja biti Jelena Janićijević

Merenje Sidorenko - Janićijević
Izvor: Youtube/Mega Promotion System

Srpkinja za sada ima pet profesionalnih borbi, tri pobede i po jedan poraz i remi, a Aleksandra će joj biti najteža rivalka u dosadašnjoj karijeri. Njihova borba za pojas u lakoj kategoriji EBU organizacije na programu je u petak, 24. septembra.

Tagovi