Čestitamo!

UDAJE SE IVANA ŠPANOVIĆ! POSLE SJAJNE SEZONE STAJE NA LUDI KAMEN: Mladoženja je takođe sportista, svadba u inostranstvu!

Autor Nikola Lalović

Najbolja srpska atletičarka danas počinje novo poglavlje u životu

Izvor: Instagram/ivanaspanovic

Ovog leta nakon Olimpijskih igara mnogi srpski sportisti su rešili da stupe u brak! Oženio se Nemanja Majdov kome je na svadbi zapevao i Novak Đoković, a udala se Milica Mandić posle olimpijskog zlata. 

Sada se venčava i naša najbolja atletičarka Ivana Španović! Ona će svoj brak sa verenikom Marko ozvaničiti baš danas, kako prenose beogradski mediji. 

Proslava bi navodno trebalo da se održi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a kao i Ivana i budući mladoženja je sportista. 

On je dugo personalni trener, bavio se u mladosti sa nekoliko sportova i pomaže Ivani da ostane u formi i da niže uspehe. 

Ivana se juče oglasila putem Instagrama i po fotografijama koje je postavila se vidi da je našminkana i da se priprema za svoj veliki dan.

"Dugo nije bilo selfija", napisala je Ivana.

 Ivana iza sebe ima odličnu sezonu, a završila je na savršen način, pobedom na mitingu Dijamantske lige u Cirihu skokom od 6.96 metara. Pre toga je slavila i u Lozani, Stokholmu i Firenci.

Takođe je sezonu završila na prvom mestu rang-liste što najbolje govori o svemu što je Ivana uradila tokom godine.

Jedini gorak ukus ostavile su Olimpijske igre u Tokiju gde je zauzela četvrto mesto. I sama je priznala da je zbog toga razočarana.