Napred, Nađa!

LEPA SRPKINJA ĆE PREBIJATI GOLIM PESNICAMA - SAZNALA JE KOGA: Ispisuje istoriju nove organizacije! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Njoj će na megdan Italijanka, a Nađa Milijančević već mesecima čeka taj trenutak.

Izvor: Instagram/milijancevic_nadja_13/printscreen

Nekada je Nađa Milijančević (20) bila šampionka Evrope i sveta u kik-boksu, a sada će imati priliku da se oproba u nečemu potpunom novom. Jedna od najvećih nada srpskog sporta potpisala je ugovor sa organizacijom BKB i takmičiće se u boksu bez rukavica.

Zemunka koja godinama trenira u Novom Sadu u novembru će debitovati u novom sportu, a prva protivnica u borbi golih pesnica biće joj Italijanka Kjara Đunti.

Atraktivna Nađa važi za jednu od najlepših devojaka u svetu borilačkih sportova, a sada će priliku da je upozna imati i široka publika. Kao juniorka dominirala je u različitim kategorijama, a u seniorskoj konkurenciji odlučila se za sport koji je još u nastajanju.

Videćemo kako će se na premijeri snaći u potpuno novom okruženju, ali sigurni smo da će nedelje pred nama iskoristiti da se dobro pripremi.

Pogledajte kako izgleda atraktivna Nađa Milijančević:

Ovaj meč izazvaće mnogo pažnje u svetu borilačkih sportova, a borba će biti održana 20. novembra u Londonu. Nađa će se boriti u čuvenoj O2 areni koja može da primi čak 20 hiljada gledalaca!

Ukoliko pobedi, Nađa će i ovaj trijumf posvetiti sestri koja je preminula od leukemije pre pet godina. Upravo iz tog razloga jednom prilikom je izjavila kako svaki ulazak u ring za nje predstavlja nešto posebno, jer ima dodatni motiv da pobedi.

Nađina prva protivnica u boksu bez rukavica biće Italijanka Kjara Đunti koja se do sada takmičila u boksu i kik-boksu. Njihov meč biće istorijski - prvi u ženskoj konkurenciji u organizaciji BKB.

Srkinja je ranije najavljena kao novi član BKFC, ali zbog problema sa vizom nije uspela da ode u SAD i počne da se takmiči u najpoznatijoj organizaciji ovog sporta, čije su članice atraktivne Pejdž Vanzant i Rejčel Ostovič.