Udara!

OSVAJAO NBA TITULE, BIO U KOMI, A SADA BOKSUJE: Zbog droge preživeo 12 moždanih udara, pa prebio bivšeg muža JLo (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Nekadašnji košarkaš Los Anđeles Lejkersa gradi novu karijeru nakon što je jedva ostao živ.

Izvor: twitter/printscreen/fite

Serijal specifičnih bokserskih mečeva dobio jednu novu, izuzetno bizarnu epizodu.

Nakon što smo gledali povratak Majka Tajsona, Evandera Holifilda, pa borbu Konora Mekgregora i još nekih MMA boraca, uz sada već tradicionalne nastupe jutjubera poput Džejka Pola... U ringu dominira i jedna nekadašnja NBA zvezda!

Nekadašnji košarkaš Lamar Odom, koji je sa Lejkersima dva puta bio šampion najjače lige na svetu, prebio je u neobičnoj borbi Ohanija Nou, glumca i producenta koji je mnogima poznatiji kao bivši muž Dženifer Lopez. Istina, ovaj meč američkog košarkaša i glumca sa Kube uopšte nije bio fer.

Dok Lamar Odom ima 208 centimetara i preko 105 kilograma, Noa je dvadesetak centimetara niži i dvadesetak kilograma lakši. Praktično, nije imao nikakve šanse!

Pogledajte detalje ove borbe:

Naravno, Ohani Noa nimalo nije kriv za ovaj poraz. Osim što je fizički podređen, on je u ring ''upao'' samo nedelju dana pred borbu. Trebalo je da Lamarov protivnik bude Ridik Bouvi, nekadašnji svetski šampion u boksu, koji bi bio daleko teži zalogaj za nekadašnjeg košarkaša koji je po drugi put u životu boksovao.

Njemu ovakvi sportski događaji prijaju da se vrati sportskom životu...

Pogledajte kako je izgledao meč u kom je Lamar Odom slavio, ali i pored svih prednosti nije nokautirao rivala:

Još tokom igračke karijere imao je velikih problema sa alkoholom i narkoticima, a svojevremeno je pronađen komiran u jednom bordelu u Nevadi. Nakon što je preživeo 12 moždanih udara, počeo je da se oporavlja i da mašta o nastavku košarkaške karijere, ali to je ipak bio preveliki izazov.

Kao i Onahi Noa koji ima slavnu bivši suprugu, Lamar Odom je zbog propalog braka bio rijaliti zvezda. Svojevremeno je bio suprug Kloi Kardašijan iz jedne od najpoznatijih rijaliti porodica na svetu, a razvod njihovog braka potrajao je godinama.

Nekadašnji košarkaš je velike probleme imao i zbog smrti svog deteta, koje se ugušilo 2009. godine, kada je imalo samo šest i po meseci.

Tagovi