Ovo je njegov režim

MMA ZVER OTKRILA ŠTA JEDE - IZNENADIĆETE SE! Palačinke obožava, sladoledu ne može da odoli, a svetski je šampion!

Autor Nikola Lalović

Jedan od najjačih ljudi sveta voli da "vara" kada je hrana u pitanju.

Izvor: Youtube/Mens Health

Fransis Nganu je nedavcno postao prvak teške kategorije u UFC-u pošto je efektno i brzo nokautirao Amerikanca hrvatskog porekla Stipu Miočića u borbi za šampionski pojas.

On je sada otkrio tajne svoje ishrane i treninga. Kada su ga pitali šta uvek ima u frižideru istakao je vodu, sok od pomorandže i mleko od badema!

"Prvo će biti bademovog mleka jer mi to treba za doručak pre treninga. Takođe volim i sok od narandže ujutru. Moram tu da imam voće poput lubenica i grejprfruta. Uvek imam i vodu jer mi je potrebna. Mnogo vode pijem jer moram da se hidriram", istakao je on. 

Kada se priprema za neki veliki meč on unajmi kuvara i nutricionstu da brinu o njegovoj ishrani, ali inače voli i da "vara". 

"Kada stvarno jako treniram tokom trening kampa najbolje je da imam kuvara. Ali kada nisam na pripremama najviše volim palačinke. To nije nešto što mogu da jedem kada sam na režimu ishrane, ali kada nisam u redu je", dodao je on. 

Pitali su ga i koju hranu ne voli, ali s obzirom na njegovu tešku životnu priču i odrastanje u nemaštini tako nešto ne postoji. 

"Zaista i ne znam! Odrastao sam poštujući hranu jer je nismo imali, tako da poštujem svaku vrstu hrane, nikada ne bacam hranu. Nekada sam jeo da ne bih bio gladan, a ne da bih uživao", otkrio je Kamerunac. 

Što se tiče mesa voli sve, a za užinu voli da pojede orašaste plodove. Slatko obožava, ali baš zbog toga nikada u njegovom frižideru nema sladoleda! 

"Nekada ću radije pojesti piletinu, ali volim i lososa i govedinu. Za užinu jedem bademe, indijske orahe, pistaće
Volim sladoled, ali moram da ga se klonim. Zato ga nemam u frižideru", uz osmeh je rekao Nganu.

Tagovi