Nestvarno

SPEKTAKL - NOKAUTIRAO, PA HVALIO I VREĐAO: Kraj neverovatne trilogije: ''On je idiot i više ne postoji!''

Autor Dušan Ninković

Neverovatan meč odradili su Tajson Fjuri i Diontej Vajlder.

Izvor: Profimedia

Po mišljenju mnogih stručnjaka, noćas smo gledali najbolju teškašku borbu ovog veka! U trećem međusobnom meču Tajson Fjuri ponovo je pobedio Dionteja Vajldera, što je bila još jedna potvrda da je Britanac najbolji bokser današnjice!

''Kralj Cigana'' dva puta je završio na podu, pre nego što je uspeo da nokautira ''Bronzanog bombardera'' i tako trijumfalno završi trilogiju kakvu je bokserski svet zaslužio. U njihova tri meča videli smo jedan nerešen rezultat i dve Fjurijeve pobede, a više neće zajedno ulaziti u ring!

Tajson Fjuri, kog su pojedini otpisali pred ovaj meč dajući veće šanse Vajlderu, uspeo je da izdrži 11 rundi ubitačnog tempa i onda zada krucijalne udarce za pobedu. Zna i sam šta je to prelomilo ovaj spektakularan meč!

''Svaki put dokazujem da ne treba prerano da me otpisujete. Nije ovo bila moja najbolja borba, ali sam izvukao najpotrebnije kad je trebalo'', rekao je Tajson Fjuri.

Pogledajte kako je borba izgledala:

Tajson i Diontej nisu uvek bili u sjajnim odnosima, a Vajlder je i nakon meča odbio da čestita pobedniku. Ipak, Fjuri nije delovao previše ljut zbog toga. Uz malo prozivki koje su uobičajene za ovakva rivalstva, pohvalio je Dionteja Vajldera, drugog najboljeg boksera na svetu!

''Prišao sam mu i rekao mu ‘svaka čast’, a on je odgovorio da ne želi da mi pokaže nikakvo poštovanje. To me je veoma iznenadilo. On je idiot. Molim se za njega, i zahvalan sam što obojica u jednom komadu idemo svojim porodicama. Bila je ovo izvanredna borba. Uvek kažem da sam najbolji borac na svetu, a on je drugi! Ovo je bila sjajna trilogija, bio mi je neophodan dobar partner za ples. Sada je gotovo, više nema revanša. Diontej Vajlder više ne postoji'', zaključio je ''Kralj Cigana''.