Ostali sportovi

ZVEZDA JE LIGA ŠAMPIONA, A ČEKA JE MAŠINERIJA! DALI 72 GOLA NA  TRI UTAKMICE: Zakazan još jedan SPEKTAKL u Beogradu!

Autor Mladen Šolak

Veliki derbi srpskog prvenstva biće odigran u subotu uveče

Izvor: MN Press

Još jedan vaterpolo spektakl u Beogradu!

U prvom meču od plasmana u Ligu šampiona, Crvena zvezda gostuje prvom favoritu izrazito jakog domaćeg prvenstva - Novom Beogradu.

Meč će biti odigran u subotu od 19.45 časova na bazenu "11. april", u domu ekipe Vladimira Vujasinovića, gde je prošle nedelje u velikom derbiju pao aktuelni šampion - Radnički Kragujevac.

Novi Beograd je u prve tri utakmice dao 73 gola, a u najavi subotnjeg meča njegovi asovi hvale Zvezdin tim, čestitajući evropski uspeh crveno-belima

"Crvena zvezda ima vrhunsku ekipu ove sezone. To su i potvrdili plasmanom u Ligu šampiona, na čemu im iskreno čestitam, ali mi imamo naš cilj, a to je pobeda", rekao je Nikola Jakšić, jedan od lidera Novog Beograda.

Izvor: MN Press

"Očekuje nas veoma teška utakmica, međusobno se dobro poznajemo i sigurno neće biti lako. Ali, ova ekipa Novog Beograda je pravljena da pobeđuje i mi smo silno motivisani da nastavimo trijumfalni niz. Imamo zaista visoke ambicije ove takmičarske godine i naša želja je da bez obzira ko nam je protivnik idemo na pobedu", dodao je on.

I Jakšić uživa u novom uzletu srpskog klupskog vaterpola.

"Oseća se da naš klupski vaterpolo pobuđuje mnogo veću pažnju i izuzetno nam je drago zbog toga. Vlada veliko interesovanje i baš smo u klubu mi igrači međusobno komentarisali Koliko nam znači što su tribine pune i Koliko je lepo igrati u takvoj atmosferi. Nadam se da će publika nastaviti da dolaze na utakmice u ovom broju, a mi možemo da im obećamo vrhunski vaterpolo".

U ostalim mečevima četvrtog kola Partizan je u petak ubedljivo pobedio protiv Zemuna (15:6), dok se u subotu sastaju: Vojvodina – Proleter (18), Nais – Valis (19) i Radnički – Šabac (19).