Pogodio!

HRVAT NAJAVIO POBEDU, PA DOBIO NOGU U GLAVU: Provocirao rivala, nakon udarca nije znao gde je! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Poljski borac Danijel Rutkovski strašnim udarcem levom nogom završio meč protiv Filipa Pejića.

Izvor: twitter/screenshot/@ksw

Hrvatski MMA borac Filip Pejić doživeo je težak poraz u oktagonu, u poljskoj organizaciji KSW. Od njega je bolji bio debitant Danijel Rutkovski, koji je fantastičnim udarcem nogom završio svoj prvi meč.

Iako je Pejić bio favorit u ovom meču, Poljak je uspeo da odbije početne napade, a zatim i da pronađe ritam borbe koji njemu više odgovara. Zaustavio je Pejića koji je krenuo silovito, a ubrzo ga i poslao na pod.

''Nitro'', kako glasi Pejićev nadimak u svetu borilačkih sportova, najavio je pred borbu da će lako savladati debitanta. Krenulo je veoma snažno, pokušao kolenom da pogodi u glavu već u prvim sekundama borbe, ali njegovi napadi nisu dali rezultati.

Kada se meč smirio, Poljak je pokazao šta zna.

Hrvatski takmičar krenuo je silovito u meč:

Momak koji je došao iz Babilon MMA organizacije je strpljivo čekao do druge runde i polako preuzimao primat u ovom meču. Bio mu je dovoljan samo jedan trenutak nepažnje da levom nogom pogodi u glavu svog rivala, što je bio i kraj meča.

Filip Pejić je pokušao da ustane, ali nije mogao. Kako prenose mediji iz Poljske i Hrvatske, njemu je nekoliko minuta ukazivana pomoć u ringu, a na snimcima koji kruže društvenim mrežama vidi se da je on u šoku od udarca koji je dobio nekoliko sekundi ranije.

Pogledajte udarac nogom od kog se Pejić nije oporavio:

Tagovi

mma