Ostali sportovi

POKUŠALI DA OTMU REPREZENTATIVKU (17) U TAEKVONDOU! Hteli da je uguraju u auto, nisu očekivali NOKAUT! Otac otkrio sve

Autor Mladen Šolak

Otac otkrio detalje strašne scene!

Izvor: YouTube/Screenshot/ Amir Prnjavorac

Skandal u Bosni i Hercegovini.

Tamošnja reprezentativka u taekvonduo Nadina Mehmedović bila je meta napadača koji su pokušali da je otmu!

Njen otac Elvin Mehmedović otkrio je da su nepoznate osobe u nedelju uveče pokušale da mu otmu ćerku u Šijama, u opštiji Tešanj.

"Trenutno samo u MUP-u i ne mogu više ništa reći. Ona je dobro, za par dana ima evropsko takmičenje", rekao je za portal "Avaza" Elvin Mehmedović.

Ranije je otkrio detalje ove šokantne vesti.

"Želimo da obavestimo javnost da se desila nestvarna situacija u nedelju u večernjim satima, nepoznate osobe su pokušale otmicu u Šijama Nadine Mehmedović reprezentativke Bosne i Hercegovine u taekvondou. Pokušali su je na silu ugurati u auto uz pretnje i fizičku silu i naneli još lakše telesne povrede. Uz Božiju pomoć i njenom iskustvu u borbama na takmičenjima uspela je jednog otmičara nokautirati i pobeći te izbegnuti najgori scenario. Ovo objavljujem iz razloga da se ne bi desilo nekom ponovo, da bi se pazili nemilih događaja itd. Napominjem da zbog istrage policije ne možemo otkriti više detalja i da je istraga u toku. Nadina je pre par dana napunila 17 godina i kao maloletna osoba je uspela da se izvuče iz najgore moguće situacije. Svi smo u šoku zbog ovog događaja, ako je neko nešto video ili zna, svaka informacija će nam dobro doći.