Ostali sportovi

IMAŠ PROBLEM S TIM? IDI NAĐI POSAO! Oglasio se i Roni O'Saliven - evo zašto NIKAD neće govoriti kao Marfi

Autor Mladen Šolak

Na dan kada je njegov kolega napravo skandal, slavni šampion u snukeru otvoreno je rekao svoj stav.

Izvor: YouTube/Snooker Planet

Legendarni Roni O'Saliven nema ništa protiv učešća amatera na šampionatima Velike Britanije u snukeru.

Na dan kada je njegov kolega Šon Marfi žestoko kritikovao učešće kineskog tinejdžera Si Đahija, najpopularniji igrač u istoriji se oglasio i oštro odgovorio ljutim kolegama, koji se ne mire sa učešćem takmičara "sa strane".

"Nadam se da će za njih postati samo još gore. Povukao sam crtu tu odavno i moja poruka Marfiju je ista - idi i nađi posao, radi nešto drugo, igraj snuker iz zabave, jer ćeš se još mnogo puta sresti s tim", rekao je O'Saliven.

"Imaš izbor šta da uradiš. Pre pet ili šest godina sam se osvestio i odlučio da bi trebalo da igram samo zbog zabave i uživanja. Našao sam posao i igrao sam to kao hobi. Nikad nećete čuti od mene da govorim kao on, jer mi je to hobi, a kada vam znači nešto više, onda može da vas povredi", dodao je on.

O'Saliven neće imati problem da igra sa bilo kim.

"Nije mi važno. Igraću protiv amatera, sudija, žena, bilo koga. Svejedno mi je. Osećam se sada kao amater i morate da tako prihvatite situaciju, jer je tako lakše. Sećam se da sam i ja bio amater i da sam sa 14 godina igrao protiv profesionalca, Vilija Torna. Bilo ga je sramota da izgubi od mene, tako da znam kako izgleda kada si favorit, a izgubiš, ali tako je - kako je. Samo prihvati stvari kakve jesu, uživaj, smej se... Sve je u redu".