Ostali sportovi

SKANDAL! POZNATI DANAC NAPASTVOVAO ŽENU U AVIONU: Napio se, uhvatio je za grudi, urinirao po sedištima, gurao posadu...

Autor Mladen Šolak

"Takvo ponašanje nisam videla za 27 godina karijere", rekla je jedna od stjuardesa na sudu.

Izvor: Profimedia

Danski golfer Torbjorn Olesen (31) napravio je pre dve godine skandal na letu, kada je napastvovao ženu u avionu kojim je iz SAD leteo za London. Zbog toga se u ponedeljak pojavio na sudu, gde je navedeno da je zgrabio ženu za grudi i da je sve to radio pod dejstvom alkohola i tableta za spavanje.

Takođe, on je navodno gurnuo i člana posade i mokrio po sedištima prve klase.

Suočen sa optužbama, on poriče seksualni napad i tvrdi da se ne seća svog ponašanja u avionu, jer je prethodno pio alkohol i uzimao pilule, sa namerom da se "oduzme".

Sara Vajt, članica posade, tvrdila je u svojoj izjavi dostavljenoj sudu da je pre leta poslužila čašu šampanjca, da je zatim donela votku i sok od brusnice, a posle svega videla je Danca kako pije šampanjac iz tuđe čaše.

"Primetila sam malu grupu ljudi koja se okupila oko njegovog sedišta sa punom šakom obojenih pilula. Čula sam da neko kaže 'O, daj mi jednu od tih'", rekla je njena koleginica, Helen Devero.

Sara Vajt je na to dodala još detalja: "Delovalo je da pokušavaju da naprave žurku". Ona je tvrdila da je pokušala da vrati Olesena na sedište nakon što je otišao do toaleta, iz kojeg je jedva izašao nakon što je gurao vrata koja se povlače.

Prema njenoj tvrdnji, gurnuo je desnom rukom njeno rame. "Tokom leta me je napao i nije slušao moje instrukcije. Tokom 27 godina službe nikad nisam doživela tako loše ponašanje na letu", rekla je Sara Vajt.

Grejem Dži sve je to gledao iz kabine, a Olesen mu je prilazio i ljubio mu ruku, krsteći se pritom. A najteže osobe iznela je žena čiji identitet nije bio otkriven jer je bila žrtva navodnog seksualnog napada. I nju je uhvatio za ruku.

"Nije hteo da me pusti, a onda je gurnuo lice do mog vrata. Osetila sam da nije znao šta radi. Imao je desnu roko oko mojih leđa, a levom rukom me je uhvatio za grudi, pa je to pokušao i desnom. Bila sam u šoku, prešao je granicu", navela je ona.

Olesen je uhapšen kada je avion sleteo i rekao je policiji da ne može da se seti šta je radio. "Rekao je da se osetio grozno i osramoćeno i bilo mu je veoma, veoma žao", rekao je tužilac na suđenju koje će biti nastavljeno.

Tagovi