Šou!

DEČAK KOJEM SU SE SVI SMEJALI POSTAO ŠAMPION: Osam godina je hit na internetu, a sada ima TROFEJ!

Autor Dušan Ninković

Nekada je bio hit na internetu, a sada je hit na američkim terenima.

Izvor: Instagram/printscreen/dieunerst/Facebook/printscreen/Gifs

Nekada hit na internetu, danas šampion! Dienest Kolin je svojevremeno snimljen u jednom poznatom lancu restorana brze hrane, a njegovo "očijukanje" postalo je mim koji se već godinama koristi.

Od tada su prošle godine, a on nije dozvolio da ga slava poremeti. Bavi se američkim fudbalom, vredno trenira i sa svojim timom postao je prvak države. Dienest inače igra za školu Ist Orandž, a na poslednjem meču postali su šampioni Nju Džersija.

Kolina verovatno ne biste prepoznali kada biste videli njegovu fotografiju, iako ste gif ili mim na kojem se on nalazi koristili često. U prethodnih osam godina dodatno se ugojio, pa pretpostavljamo da u svom timu igra na nekoj od pozicija za koje su kilogrami veoma važni.

Kako je napisao na Tviteru, bila mu je čast da predvodi ofanzivnu liniju tima, što je jasan znak da mu je posao da zaštiti kvoterbeka svog tima.

Njegovi komentari naišli su na odličan odziv publike, pa su ubrzo vesti o njemu preneli brojni američki mediji. Osam godina nakon što je postao internet senzacija, dečak koji se i dalje koristi kao mim je u centru pažnje jer je dobar u onome što voli da radi.

Inače, Dienest Kolin je i dalje hit na društvenim mrežama. njegov Instagram profil pre ovog trofeja pratilo je skoro 20 hiljada ljudi, iako on ima tek nekoliko fotografija i sve su sa terena za američki fudbal. Ipak, ta popularnost neuporediva je sa onom koju mu je doneo snimak koji je svojevremeno pogledalo preko 19 miliona ljudi!

Dečak koji je postao mim
Izvor: Youtube/ VineCompilationz

Tagovi

nfl