Drama

DRAMA - BIVŠI ZVEZDIN AS ŠOKIRAO SRPSKI SUPER-TIM: Pogodio u Beogradu na 5,8 sekundi pre kraja (VIDEO)

Autor Mladen Šolak

Burna završnica u Ligi šampiona - italijanski šampion odneo bod iz Srbije. Radnički u Kragujevcu ostvario prvu pobedu u eliti.

Izvor: MN Press

Posle velike drame i nekoliko preokreta, vaterpolisti Novog Beograda igrali su nerešeno sa Brešom 11:11 (3:2, 0:2, 4:4, 4:4) u petom kolu Lige šampiona. Novobeograđani su u poslednjoj deonici imali dva gola prednosti, ali je samo pet sekundi pre kraja golom bivšeg vaterpoliste Vojvodine i Crvene zvezde Borisa Vapenskog aktuelni šampion Italije ipak stigao do remija.

Najefikasniji u ekipi Novog Beograda bili su Strahinja Rašović sa četiri i Dušan Mandić sa tri gola, dok su se u redovima Breše Kristijan Prešuti i Boris Vapenski po tri puta upisali u listu strelaca. Pogledajte najzanimljivije momente:

Novi Beograd Breša
Izvor: YouTube/LEN Champions league

Novi Beograd sad ima skor od po dve pobede i poraza uz remi, a svoj učinak u utorak je popravio srpski i regionalni šampion, Radnički Kragujevac. Tim Uroša Stevanovića savladao je kod kuće Dinamo Tbilisi, rezultatom 14:7. Sve je počelo furioznim naletom Kragujeevčana 3:0, na poluvremenu je bilo 7:3, a Miloš Ćuk je sa četiri gola pogurao ekipu ka prvoj pobedi u grupnoj fazi.

Radnički Dinamo Tbilisi Vaterpolo
Izvor: YouTube/LEN Champions league

Rezultati Grupe A:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt