Zaustavite ga!

UŽAS - HANIBAL METALNIM ŠILJKOM POVREĐIVAO SUDIJU: Krv na sve strane, a niko NE SME da uđe u ring! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Nestvarne scene u Teksasu, gde je američki kečer potpuno izgubio kontrolu i mogao da ubije sudiju.

Izvor: Twitter/pritnscreen/@TheSlopDrop1

Užasne scene stižu iz SAD!

U malo poznatoj promociji WCPW (World Class Pro Wrestling), gde se takmiče široj javnosti nepoznati kečeri, dogodio se neverovatan incident. Prethodnog vikenda, borac pod imenom Hanibal metalnim šiljkom povređivao je sudiju njegovog meča protiv Karlita!

Ubrzo se na društvenim mrežama pojavio snimak sa te borbe, a mnogi smatraju da Hanibal treba da bude uhapšen i optužen za pokušaj ubistva zbog onoga što je uradio. Deluje gotovo neverovatno da Devona "Hanibala" Nikolsona nekoliko desetina sekundi niko nije pokušao da zaustavi.

Da stvari budu bizarnije, sve ovo se dešavalo na meču kečera, koji su uglavnom unapred dogovoreni i izvode se po pripremljenom scenariju tako da budu atraktivni za publiku.

Uznemirujuće fotografije:

"Sudija mi nije dao znak da je povređen. Da jeste, ja bih prekinuo", izjavio je Nikolson nakon borbe, u trenucima kada je snimak već raširio internetom.

Na njemu se vidi kako sudiju Landa Deltora drži "u kragni" na ivici ringa, dok mu metalom urezuje simbole po glavi. Mnogi su ostali zatečeni prizorom, a sudija je završio na ušivanju gde je verovatno bilo teško objasniti šta se tačno desilo.

Kako navode pojedini izvori, zbog toga što nisu znali šta je sve u stanju Hanibal da uradi niko od okupljenih nije smeo da uđe u ring, pa je tek nakon skoro minut torture to uradila njegova devojka. Ona je uspela da skloni borca od sudije, a nekoliko muškaraca je zatim izvuklo krvavog sudiju na sigurno.

Ovako je reagovala Hanibalova devojka. Pogledajte:

Po informacijama iz SAD, Devon Nikolson koji je nastupao pod umetničkim imenom Hanibal više nikada neće moći da se takmiči u ovoj organizaciji.

Tagovi

mma