Provokativno!

MMA LEPOTICA KRENULA NA "SEKSI OPERACIJU" - FANOVI POLUDELI: Saniraće povredu, ali pre toga izazovne slike! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Devojka koja ima 15 profesionalnih borbi u MMA svetu još jednom je oduševila svoje obožavatelje.

Izvor: Instagram/pearlgonzalez/printscreen

Nije ništa neobično da devojke koje se godinama bave borilačkim sportovima dodatnu zaradu ostvaruju preko sajtova za odrasle. Nekada poznata lica iz ringa poput Džesike Aj, Pejdž Vanzant ili Rejčel Ostovič prodaju obnažene fotke ili snimke, kao i drugi materijal, a tim putem ide i Perl Gonzales (35).

Njoj veoma dobro ide na sajtu za odrasle preko kojeg zarađuje, pa joj se često omakne da nekim ekskluzivnim "kontentom" obraduje svoje pratioce na Instagramu. Ovog puta im je, pozirajući polugola, najavila da ide na operaciju.

"Konačno ću sanirati ovu povredu. nisam bila u stanju da se borim i zadajem udarce zbog nje. Zbog toga sam se ove godine fokusirala samo na boks. Radujem se što ću ponovo biti na 100 odsto. Operacija, ali na seksi način", napisala je Amerikanka.

Ovo je Perl, devojka koja nije odustala od borilačkih sportova:

Perl ima neobično poreklo, pošto su joj neki od predaka iz Meksika, Portorika, Irske, Afrike i sa Filipina. Ona je rođena u Čikagu, a oboje roditelja bili su joj alkoholičari i zavisnici od droge. Zbog toga je veoma rano ušla u svet borilačkih sportova.

Već sa 22 godine takmičila se amaterski, a između ostalog imala je potpisan ugovor i sa UFC - najpoznatijom svetskom MMA promocijom. Tokom profesionalne karijere u MMA svetu upisala je 10 pobeda i pet poraza, dok je u poslednje vreme česće nastupala u boksu bez rukavica.

Nakon što je u junu 2021. savladala Klarisu Sigalu, u novembru je poražena od Britan Hart, što je i poslednji meč u dosadašnjem delu karijeri. Naravno, očekujemo je da se vrati borbama čim se oporavi od operacije, a do tada ćemo je pratiti na Instagramu, kao i još 270.000 pratilaca.

Tagovi