"Orlovi", srećno

REPREZENTACIJA SRBIJE SE OKUPILA ZA EVROPSKO PRVENSTVO: Poznato kada će SVI biti tu - da li će stići i Petar Nenadić?

Autor Mladen Šolak

"Orlovi" su počeli završne pripreme za ono glavno

Izvor: MN Press

Reprezentativci Srbije od nedelje uveče su na okupu.

Pod vođstvom selektora Tonija Đerone, oni su počeli pripreme za Evropsko prvenstvo koje će se od 13. do 30. januara održati u Mađarskoj i Slovačkoj. "Orlovi" su počeli da se okupljaju u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, gde će raditi i početkom 2022, a test-mečeve pred kontinentalni turnir odigraće 7. i 9. januara protiv Nemačke na njenom terenu.

Pročitajte ko je na spisku selektora, koji je ove godine napravio veliki rezultat kada se njegov tim plasirao kao prvoplasirani u grupi na Evropsko prvenstvo i to pobedom i remijem protiv olimpijskog šampiona, Francuske.

Igrači iz klubova Bundes lige pripremama će se pridružiti 01. januara, a najbolji srpski rukometaš Petar Nenadić u skladu sa oporavkom od povrede butnog mišića, od koje se oporavlja od početka decembra.

Pod vođstvom španskog stručnjaka, "orlovi" će se spremati za učešće u pakleno teškoj grupi na Evropskom prvenstvu, u kojoj će naš tim igrati protiv Ukrajine, Hrvatske i Francuske (tim redosledom). U narednu, glavnu fazu takmičenja plasiraće se po dve najuspešnije reprezentacije iz svake grupe. Ta runda Evropskog prvenstva biće odigrana u Budimpešti.