Problemi

TEŽAK PORAZ HRVATSKE PRED DUEL SA SRBIJOM NA EURU: Kapiten se pribojava Đeroninih "orlova", a forma je u padu!

Autor Nikola Lalović

Posle lošeg rezultata na Svetskom prvenstvu i debakla u kvalifikaicjama za OI hrvatski rukometaši nastavljaju da razočaravaju...

Izvor: MN Press

Sve je manje samopouzdanja u rukometnoj reprezentaciji Hrvatske pred duel sa Srbijom na Evropskom prvenstvu koje nas uskoro očekuje. Prvo je nedavno kapiten Domagoj Duvnjak istakao da je ovaj tim Srbije jako opasan, a sada su pripreme za EP krenule porazom.

Ekipa Slovenije je u prvoj proveri predvođena Blažom Jancom i Gašperom Margučom koji su postigli po sedam golova uspela da savlada "kauboje".

SLOVENIJA - HRVATSKA 33:26 (17:15)

Meč u Celju su za Hrvate obeležili Luka Šebetić i Luka Cindrić sa po pet golova, ali je samo u prvom poluvremenu ekipa Hrvoja Horvata uspela da drži priključak.

"Završili smo drugu fazu priprema koja je bila dosta naporna. Jedva čekamo završni deo priprema kad nam se priključuju "Nemci". Poraz od Slovenije je tu, možda nerealno visok na kraju, pustili smo, dali priliku svim igračima koji su bili na okupljanju pa smo se raspali u zadnjih desetak minuta", rekao je selektor Hrvatske posle meča.

Do kraja priprema Hrvate očekuju pripreme protiv Bosne i Hercegovine i Rusiji, a sada će im se pridružiti i rukometaši iz nemačkog prvenstva. 

Prvi meč na Euru odigraće 13. januara protiv Francuske, a dva dana nakon toga sledi meč sa Srbijom.