Ostali sportovi

AMERIČKI FUDBAL JE PONOVO U MODI: Meridian donosi nove igre i priliku za vrhunsku zaradu!

Izvor Promo

Pratiš američki fudbal i voliš online kladjenje? Na pravom si mestu!

Izvor: Promo

Sredinom januara čeka nas pravi NFL spektakl, odnosno plej-of utakmice, i to posle više nego uzbudljivog ligaškog dela.

Još malo vremena je ostalo do kraja regularnog dela sezone, a ono što je zanimljivo jeste da su i dalje u igri čak 23 ekipe koje imaju šansu za prolaz u plej-of, što znači da nas čeka vrhunska borba.

Pravila znate: prvoplasirane ekipe imaju prednost domaćeg terena, sve do finala konferencija NFC ili AFC, te preskaču prvu rundu plej-ofa.

A, ono što ne znate, a što ćemo vam sada objasniti jeste da je sportska kladionica Meridian lansirala nove igre za američki fudbala, pa sve ovo možete dodatno "začiniti" jednim ili više tiketa.

Za sve ljubitelje američkog fudbala, Meridian je pripremio NAJVECE KVOTE NA PLANETI i fantastičnu ponudu, a na vama je samo da izaberete svoje favorite i odigrate tiket.

Naravno, ukoliko se do sada niste registrovali na Meridianu, pravo je vreme da posetite meridianbet.rs sajt ili mobilnu aplikaciju, registrujete se i pokupite BONUS DOBRODOSLICE OD 500 RSD!

Dakle, pravac meridianbet.rs.

NOVO U MERIDIANU:

NAPLATI PROMAŠAJ: Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije. Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30 ili tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50 - u slučaju da su svi parovi promašeni dobijaš povrat uloga.

BET BUILDER: Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre. Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

REGISTRUJ SE – PREUZMI 500 RSD BONUSA ZA ONLINE KLADJENJE

BOOST ZA PRVI ESPORT TIKET: Odigraj svoj prvi tiket koji sadrži isključivo sledeće sportove: eSport DOTA, eSport Counter Strike i eSport League of Legends i bonus u visini uloga je tvoj!

Tagovi