Javno priznao!

ŠOK INTERVJU: NAMERNO SAM SE ZARAZIO KORONOM! Poznati Italijan iznenadio sve - NIJE bilo lako, MORAO sam!

Autor Mladen Šolak

Šok otkriće nekadašnje zvezde motociklizma

Izvor: Profimedia

Bivši as MOTO GP motociklističke klase Marko Melandri izašao je u javnost sa šokantnim otkrićem - da se namerno zarazio koronom.
Italijanska Gazeta delo Sport prenela je njegove reči da se svesno inficirao i ta izjava je šokirala sve, iako je povukao nedugo nakon što je objavljena. Evo šta je rekao:

"Namerno sam to uradio, da bih mogao da budem u dobrom stanju bar nekoliko meseci, a nije bilo lako. Morao sam da se zarazim iz nužde, jer moram da radim i ne mislim da je vakcina održiva alternativa. Oni koji dobiju bolest posle su mnogo zaštićeniji", rekao je on.

"Ja sam bio pozitivan, a da nisam ni znao da imam bilo šta. Moja ćerka nije bila pozitivna. Nemam ništa protiv vakcinacije, jer jasno nemam ništa ni protiv vakcina, mada nisam vakcinisan. Ja sam protiv kršenja slobode", dodao je Italijan.

Ovim rečima je "ispravljao" tu izjavu.

"To je bila ironična šala, a nastala je oluja. Žao mi je, ali nisam se zarazio namerno i nisam bio u kontaktu sa pozitivnim osobama. Kroz šalu sam rekao da ću biti pozitivan da bih dobio zelenu propusnicu", napisao je on na svom Instagramu.

Upitan za agoniju kroz koju prolazi Novak Đoković u Australiji, bivši vozač Dukatija pruži je punu podršku svetskom "Broju jedan".

"Jedan od najvažnijih turnira na svetu ne sme da dopusti da 'Broj jedan' ne prisustvuje i uradili su sve što su mogli da on bude tamo. Onda se umešala politika, jer ovo pitanje nema ništa sa zdravljem. Kakve će ovo ostaviti posledice na njegovu karijeru? Mislim da njemu nije bitno i veoma ga poštujem zato što ima svoje vrednosti i u pravu je, jer ovo više nije pitanje zdravlja, već politike", dodao je Italijan.